PAKEJ KOSH


PAKEJ STANDARD : RM380 RM350 ⭐⭐

1) Video Pengenalan

  • Saya akan terangkan tentang KOSH dan bagaimana untuk anda ikuti kursus online ini dengan lancar.

2) Video Nilai

  • Saya akan terangkan maksud sebenar nilai dari kaca mata bakal pelanggan anda.

3) Video Segi Tiga Nilai

  • Kaedah untuk lebih mudah anda faham apa nilai yang pelanggan nak dan boleh anda tawarkan.

4) Video Kategori Manfaat

  • Membantu anda berfikir dan gali apa sebenarnya manfaat yang pelanggan mahu dari produk dan servis anda.

5) Video Apa Jadi

  • Teknik untuk anda betul-betul faham manfaat dan nilai apa yang pelanggan anda sanggup bayar untuk dapatkan.

6) Video Tawaran Nilai

  • Bagaimana untuk buat pelanggan pilih supaya beli dari anda dan bukan dari pesaing.

7) Video Alternatif Terbaik

  • Pelanggan beli dari siapa kalau bukan dari anda? Kena tahu supaya anda jadi pilihan utama pelanggan.

8) Video Harga Sepelanggan

  • Bagaimana untuk tentukan harga sebuah produk kepada spesifik seorang pelanggan.

9) Video Harga Multi Pelanggan

  • Bagaimana untuk tentukan harga banyak produk kepada pelbagai pelanggan.

10) Video Strategi Harga

  • 3 strategi harga yang jarang usahawan gunakan untuk anda menjual kepada lebih ramai pelanggan dengan margin untung paling tinggi.

11) Video Pelan Harga - Part 1

  • Bagaimana untuk dapatkan jualan dari pelanggan yang tak mampu membeli.

12) Video Pelan Harga - Part 2

  • Pelanggan rasa takut untuk beli? Hilangkan rasa takut tu dengan kurangkan risiko pembelian.

13) Video Pelan Harga - Part 3

  • Pelanggan ragu-ragu nak bayar? Hapuskan keraguan tu dan buat mereka konfiden bayar sekarang.

14) Video Pelan Harga - Part 4

  • Bagaimana buat pelanggan mampu membeli walaupun mereka ada halangan kewangan.

15) Video Versi Produk - Part 1

  • Bagaimana untuk dapatkan lebih banyak untung dari pelanggan yang berkemampuan.

16) Video Versi Produk - Part 2

  • Bagaimana untuk sentiasa dapatkan jualan dari kebanyakan pelanggan yang mahu membeli.

17) Video Versi Produk - Part 3

  • Bagaimana pelanggan yang ada keperluan tersendiri boleh serahkan duit kepada anda dengan mudah.

18) Video Harga Berbeza - Part 1

  • Bagaimana dapatkan jualan dari pelanggan yang sensitif dengan turun naik harga.

19) Video Harga Berbeza - Part 2

  • Kenal siapa pelanggan anda untuk mereka senang hati transfer duit ke akaun bank anda.

20) Video Harga Berbeza - Part 3

  • Pelbagaikan cara jualan untuk tarik lebih ramai pelanggan membeli.

21) Video 7 Langkah

  • Bagaimana untuk aplikasikan strategi harga dengan tersusun dan lancar sehingga keuntungan meningkat.

22) Video Taktik Harga

  • Ada lebih 30 taktik harga yang praktikal untuk anda gunakan. Mana satu patut anda gunakan dulu?

23) Video Goreng Pisang

  • Konsep untuk anda bijak merespon kepada permintaan dan keperluan pelanggan supaya peluang jualan sentiasa terbuka.

24) Handout 

  •  Sambil tonton video, boleh gunakan handout ni untuk lebih faham dan tangkap apa yang disampaikan. Takdelah blur memanjang.

25) Lembaran Kerja

  • Isi lembaran kerja ni dan hantar kepada saya. Saya akan semak supaya anda tak buat silap dalam menentukan harga jualan.

26) Template

  • Isi-isi tempat kosong, keluar harga kos. Isi-isi tempat kosong, dapat idea nak jual berapa. Isi-isi tempat kosong, keluar harga jualan.

27) Online Support

  • Kami tak biarkan anda terkontang-kanting lepas dah daftar KOSH. Kalau ada tak paham boleh emel atau PM je kami.

28) Membership Access

  • Anda akan diberikan password khas untuk akses ke page ahli yang ekslusif.



PAKEJ PRO : RM580 RM500 ⭐⭐⭐

Semua di atas +

29) Video Harga Rakan Niaga

  • Bagaimana anda tentukan harga untuk dropship, ejen, stokis dan pemborong.

30) Video Harga Ekonomi Meleset

  • Bagaimana untuk tentukan harga yang kalis ekonomi meleset supaya jualan anda maintain.

31) Video Kos Bisnes - Part 1

  • Apa kos nyata dan tersembuyi yang bisnes anda tanggung? Salah kira, bisnes mati.

32) Video Kos Bisnes - Part 2

  • Apa kos langsung dan tak langsung yang anda kena kira? Macam mana nak kurangkan supaya margin untung menebal.

33) Video Kos Bisnes - Part 3

  • 2 kategori kos dalam bisnes yang boleh anda ubah supaya kos dapat dikurangkan.

34) Video Kos Bisnes - Part 4

  • Berapa gaji perlu dibayar supaya anda dapat hidup dengan selesa dan bisnes boleh berkembang.

35) Video Kos Bisnes - Part 5

  • Bagaimana bisnes boleh ada bajet untuk membesar supaya keuntungan berganda-ganda.

36) Online Discussion 

  • Saya akan buat sesi LIVE secara berkumpulan untuk selesaikan apa-apa isu yang masih bercelaru, apa-apa masalah yang baru timbul dan yang sewaktu dengannya.



PAKEJ POWER : RM1980 RM1900 ⭐⭐⭐⭐⭐

Semua di atas +

37) Private Online Consulting

  • Anda dan saya akan ada sesi private online consulting selama 2 jam untuk kita cuba selesaikan apa-apa masalah harga dan bisnes anda. Sesuai untuk anda yang tinggal jauh dan nak jimatkan masa.

38) Face To Face Consulting

  • Anda dan saya akan ada sesi face to face consulting selama 2 jam untuk kita cuba selesaikan apa-apa masalah harga dan bisnes anda. Sesuai untuk anda yang boleh datang jumpa saya personally.



Jadi apa anda perlu buat sekarang?

Paling senang adalah anda tak buat apa. Teruskan kehidupan seperti biasa. Tapi cuba fikir sekejap. Apa akan jadi kepada bisnes anda, hidup anda dan keluarga anda setahun atau 3 tahun akan datang kalau anda tak lakukan sesuatu sekarang?

Ambil tindakan bijak. Pilih pakej KOSH mana yang sesuai untuk anda. Ubah nasib bisnes anda, hidup anda dan keluarga anda menjadi lebih baik bermula sekarang!


Daftar segera dengan isi borang di bawah sebelum yuran naik dan pendaftaran ditutup!


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
KOSH - Pakej Standard
KOSH - Pakej Pro
KOSH - Pakej Power
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel admin@umarvellous.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaUmarvellous Sdn Bhd
No. Akaun5623 3940 4984
Buka Maybank2u  


Maklumat Peniaga

Umarvellous Sdn Bhd
admin@umarvellous.com
+60379319396